Genevestraat 18, 7543 ZL Enschede

Toon alle foto's

Appartement vergund ten behoeve van kamerbewoning beschikbaar voor de verkoop.

€ 190.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Appartement vergund ten behoeve van kamerbewoning beschikbaar voor de verkoop. Thans is het appartement verhuurd aan drie studenten. Middels een eenvoudige ingreep, het plaatsen van een tussenwand, kan er een vierde kamer gerealiseerd worden. De huuropbrengst kan eenvoudig op korte termijn worden verhoogd.

Het object is goed gelegen met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Het gelijknamige winkelcentrum Boswinkel is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand. Het appartementencomplex, waar het appartement onderdeel van uitmaakt, grenst aan één van de grotere parken van Enschede. Universiteit Twente en hogeschool Saxion zijn gelegen op ca. 10 minuten fietsafstand. 

Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 70 m² alsmede een tweetal balkons met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 7 m². Het appartement beschikt over een keuken, badkamer, separaat toilet, woonkamer en een drietal slaapkamers. Er dient een CV-ketel alsmede radiatoren geplaatst te worden in het appartement. Voormelde werkzaamheden hebben als positief gevolg dat de kamers middels het WWS-stelsel voor een hoger bedrag verhuurd kunnen worden. 

Het appartement is momenteel verhuurd aan een drie studenten. De huuropbrengst bedraagt momenteel € 10.875,96 op jaarbasis. De huuropbrengst is met een beperkte ingreep eenvoudig te verhogen. Huurders zijn contractant wat betreft de nutsvoorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 190.000,- k.k.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1961
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Belegging
Overig
Locatie:
In woonwijk
Energieklasse:
B
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen