Hanzestraat 16, 7622 AX Borne

Toon alle foto's

Gelegen op het bedrijventerrein Molenkamp te Borne staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning met achtergelegen multifunctionele bedrijfsruimte.

€ 700.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Molenkamp te Borne staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning met achtergelegen multifunctionele bedrijfsruimte. Het perceel waarop de bedrijfswoning en bedrijfsruimte zijn gesitueerd heeft een totale oppervlakte van 1.010 m². Het geheel is in 1988 gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en het kwalitatief goed is afgewerkt. 

De bedrijfswoning heeft een woonoppervlak van ca. 187 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer en badkamer zijn gesitueerd op de begane grond. Realisatie van een vierde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Rondom de bedrijfswoning is de tuin gesitueerd. Aan de achterzijde is een ruim terras waar volop rust en privacy is. 

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 67 m² en is multifunctioneel te gebruiken. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 204 m² waarbij er tevens nog een entresolvloer is van ca. 56 m². De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, verlichting, krachtstroom en een heater. De bedrijfsruimte is in 2021 volledig geïsoleerd en gemoderniseerd. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 700.000,- k.k.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1988
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte:
390 m2
Perceeloppervlakte:
1.010 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte:
256 m2
Oppervlakte kantoorruimte:
67 m2
Oppervlakte kantoorruimte:
67 m2
Overig
Locatie:
Bedrijventerrein
Aantal verdiepingen:
2
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen