Prins Bernhardplantsoen 100-108, 7551 HT Hengelo

Toon alle foto's

Vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een prominente locatie in het centrum van Hengelo, direct gelegen naast het NS trein- en busstation.

€ 85,- p/m² p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een prominente locatie in het centrum van Hengelo, direct gelegen naast het NS trein- en busstation. Het kantoorgebouw biedt een uniek uitzicht over het stationsplein en de naastgelegen spoorwegen. Bovendien is het hart van het centrum op loopafstand met tal van horeca gelegenheden en winkels in de directe omgeving.

Voor de verhuur is ca. 114 m² beschikbaar op de eerste verdieping alsmede ca. 117 m² op de tweede verdieping. 

De kantoorruimte op de eerste verdieping is gesitueerd aan de zijde van het NS-station met een prachtig uitzicht over de spoorwegen. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 114 m². Oplevering van deze kantoorruimte zal geschieden in de huidige staat.

Op de tweede verdieping is een kantoorruimte ter van grootte ca. 117 m² beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte is gesitueerd ter hoogte van het Prins Bernhardplantsoen en heeft derhalve een wijds uitzicht over dit prachtige stadspark. De kantoorruimte is reeds voorzien van een ruim bemeten keuken/bar en separate vergaderruimte. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 85,- p/m² p/j.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2003
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
114 m²
In units vanaf:
114 m²
Overig
In units vanaf:
114 m²
Locatie:
Kantorenpark, Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
5
Energieklasse:
A
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen