Tubantiastraat 83, 7521 BM Enschede

Toon alle foto's

Aan de Tubantiastraat te Enschede bevindt zich deze karakteristieke vrijstaande bedrijfsruimte met buitenterrein.

€ 650.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Aan de Tubantiastraat te Enschede bevindt zich deze karakteristieke vrijstaande bedrijfsruimte met buitenterrein. Het object bevindt zich op een centrale locatie in Enschede, nabij het stadscentrum. 

Het karakteristieke bedrijfsobject is gebouwd omstreeks 1934 en omvat twee bouwlagen, te weten de begane grond en een eerste verdieping. Voorheen is het bedrijfsobject in gebruik geweest ten behoeve van houthandel.

De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 698 m² en een vrije hoogte van ca. 3,9 meter. De bedrijfsruimte is onderverdeeld in twee compartimenten en is onder andere voorzien van één handbediende overheaddeur, diverse krachtstroom aansluitingen en TL verlichting. In de bedrijfsruimte is één inpandige kantoorruimte gesitueerd en één magazijn. 

De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 673 m² en een vrije hoogte van ca. 3 meter. Middels een goederenlift kunnen materialen eenvoudig getransporteerd worden naar de eerste verdieping. De verdiepingsvloer is grotendeels uitgevoer in beton en gedeeltelijk in hout. 

Ter hoogte van de Tubantiastraat bevindt zich het ruim bemeten buitenterrein. Het buitenterrein ter grootte van ca. 335 m² kan dienen ten behoeve van opslag of als parkeergelegenheid. Eveneens is aan de achterzijde van het object een buitenterrein gesitueerd ter grootte van ca. 130 m². Het buitenterrein aan de achterzijde is grotendeels voorzien van een overkapping ten behoeve van opslag.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 650.000,- k.k.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte:
1.836 m2
Perceeloppervlakte:
1.375 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte:
1.371 m2
Oppervlakte terrein:
465 m2
Overig
Locatie:
In woonwijk
Onderhoud binnen:
Matig
Onderhoud buiten:
Matig

Omgeving

Brochure aanvragen