Uitslagsweg 93-9, 7556 LN Hengelo

Toon alle foto's

Representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur, gesitueerd op een uitstekende locatie binnen het winkelcentrum de Hengelose Es.

€ 25.000,- p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur, gesitueerd op een uitstekende locatie binnen het winkelcentrum de Hengelose Es. Gezien de ligging in het midden van de passage is traffic van veel passanten gegarandeerd.

In het noorden van Hengelo, gelegen in de gelijknamige woonwijk, bevindt zich het wijkwinkelcentrum de Hengelose Es. Dit moderne winkelcentrum richt zich voornamelijk op de dagelijkse benodigdheden en huisvest een combinatie van sterke landelijke filiaalbedrijven en goede lokale ondernemers. In het winkelcentrum zijn twee supermarkten gevestigd, te weten Albert Heijn en Aldi. 

Onderhavige winkelruimte is gelegen in de passage, tegenover de Zuivelhoeve en naast Melissa’s Bloemen en Echte Bakker Wouda. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 102 m² en een frontbreedte van ca. 7 meter. In overleg kan de inventaris worden overgenomen.  

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 25.000,- p/j.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2004
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
102 m²
In units vanaf:
102 m²
Overig
In units vanaf:
102 m²
Locatie:
Wijkwinkelcentrum
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen