Weldamstraat 2, 7557 KG Hengelo

Toon alle foto's

Beweegcentrum Twente is een laagdrempelig en kleinschalig centrum waar diverse disciplines zijn gehuisvest. Beweegcentrum Twente is gelegen aan de Weldamstraat, ten noorden van de Hengelose binnenstad.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

Beweegcentrum Twente is een laagdrempelig en kleinschalig centrum waar diverse disciplines zijn gehuisvest. Beweegcentrum Twente is gelegen aan de Weldamstraat, ten noorden van de Hengelose binnenstad. Aan de voorzijde van het object is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Beweegcentrum Twente huisvest al tal van ondernemingen. Er zijn diverse gezamenlijke faciliteiten waaronder een spreekruimte, kantine en toiletten. Beweegcentrum Twente heeft voor haar intrek op deze locatie het gebouw volledig gerenoveerd. 

De beschikbare kantoor-/praktijkruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping. Er is een gezamenlijke wachtruimte aanwezig. Een kantoor-/praktijkruimte huren kan al vanaf ca. 13 m² tot en met ca. 17 m². De kantoor-/praktijkruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van o.a. een airco-installatie, PVC vloer en wandafwerking.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1960
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
13 m²
In units vanaf:
13 m²
Overig
In units vanaf:
13 m²
Locatie:
In woonwijk
Aantal verdiepingen:
2
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen