Brinkstraat 26, 7551 CD Hengelo

Toon alle foto's

Prominent gelegen winkelruimte, met een frontbreedte van maar liefst 10 meter, pal een het vernieuwde marktplein in de binnenstad van Hengelo.

€ 21.000,- p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Prominent gelegen winkelruimte, met een frontbreedte van maar liefst 10 meter, pal een het vernieuwde marktplein in de binnenstad van Hengelo. De gunstige ligging van de winkelruimte draagt bij aan een constante passantenstroom. In de directe omgeving is een goede mix van landelijke retailers en lokale ondernemers waaronder Holsbeek Optiek, Van Uffelen Mode, de Readshop en Bakker Bart. 

Het Hengelose marktplein is van een kaal plein getransformeerd naar een groene en sfeervolle omgeving waar beleving voorop staat. Op het marktplein worden kleinschalige evenementen georganiseerd waaronder tweemaal per week de warenmarkt, miniconcerten en culturele activiteiten. 

De winkelruimte heeft een courante oppervlakte van ca. 106 m² en een frontbreedte van ca. 10 meter. Dankzij de frontbreedte heeft de winkelruimte uitermate goede presentatie mogelijkheden. De winkelruimte is deels voorzien van een systeemplafond, pantry en toilet.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 21.000,- p/j.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1948
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
106 m²
In units vanaf:
106 m²
Overig
In units vanaf:
106 m²
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
1
Onderhoud binnen:
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
Redelijk tot goed

Omgeving

Brochure aanvragen