Brinkstraat 26, 7551 CD Hengelo

Toon alle foto's

Beschikbaar voor de verkoop: een tweetal objecten in het hart van het centrum van Hengelo met mogelijkheden voor transformatie of herontwikkeling. Het geheel omvat een tweetal winkelruimtes, vijf te renoveren verdiepingen alsmede twee appartementen waarvan één thans verhuurd.

€ 995.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Beschikbaar voor de verkoop: een tweetal objecten in het hart van het centrum van Hengelo met mogelijkheden voor transformatie of herontwikkeling. Het geheel omvat een tweetal winkelruimtes waarvan één verhuurd is, vier volledig te renoveren verdiepingen alsmede twee appartement waarvan één thans is verhuurd. De twee objecten zijn naast elkaar gelegen en gesitueerd op een perceel met een gezamenlijke grootte van ca. 368 m².

De Brinkstraat is gelegen pal aan het recent gerenoveerde marktplein van Hengelo. Het gebied zal in de toekomst nog een verdere transformatie ondergaan. Er zal een gebiedsontwikkeling aan de overzijde, ter hoogte van van de voormalige V&D, gaan plaatsvinden waardoor honderden woningen nog worden toegevoegd aan dit gebied. 

Brinkstraat 26 en 26 I
Dit betreft het object gelegen pal aan het Marktplein. Het object omvat een courante verhuurde winkelruimte op de begane grond alsmede een ruim bemeten bovenwoning. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 106 m² en een frontbreedte van ca. 10 meter. De winkelruimte is met een beperkte ingreep eenvoudig gereed te maken voor de verhuur. 

De bovenwoning heeft een totale oppervlakte van ca. 121 m² verdeeld over de 1e- en 2e verdieping alsmede de zolder. De bovenwoning is gedateerd en dient gerenoveerd te worden. De bovenwoning is uitermate geschikt naar één of meerdere wooneenheden te transformeren. 

Het perceel waarop het onderhavige object is gesitueerd is niet volledig bebouwd. Aan de achterzijde is nog ca. 37 m² gelegen welke benut kan worden ten behoeve van het stallen van fietsen en/of gemotoriseerde voertuigen alsmede ook het mogelijk uitbouwen van de winkelruimte en bijbehorende verdiepingen.

Brinkstraat 28, 28 I en 28 II
Dit betreft het object gelegen op de hoek Brinkstraat en Beekstraat bestaande uit een ruime kelder, turn-key winkel-/kantoorruimte met bijbehorende kantoor-/opslagruimte en twee appartementen. Thans is één appartement verhuurd.

De kelder is momenteel nog in gebruik bij de eigenaar ten behoeve van opslagdoeleinden. De kelder heeft een oppervlakte van ca. 74 m². De kantoor-/winkelruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket en omvat op de begane grond een oppervlakte van ca. 137 m. Tevens behoort tot de kantoor-/winkelruimte een kantoor-/opslagruimte van ca. 65 m² gelegen op de 1e verdieping. 

De twee appartementen zijn toegankelijk middels de entree op de begane grond, gesitueerd tussen de Brinkstraat 28 en Brinkstraat 26. Het betreffen twee zelfstandige appartementen waarvan er één verhuurd is. 

Het verhuurde appartement is gesitueerd op de 1e verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 74 m². Het verhuurde appartement heeft daarnaast een berging en logia. Op de 2e verdieping bevindt zich het tweede appartement dat momenteel vrij van huur en gebruik is. Dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 74 m² en dient gerenoveerd te worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 995.000,- k.k.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1948
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Belegging
Perceeloppervlakte:
386 m2
Overig
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
1
Onderhoud binnen:
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
Redelijk tot goed

Omgeving

Brochure aanvragen