Vastgoed verkopen
zonder zorgen
met een maximale opbrengst

Verkoop van vastgoed

Optimaal resultaat

Om welk type vastgoed het ook gaat: voorbereiding is de sleutel tot succes. Bij elke verkoop. Daarom pakken wij het graag grondig aan. Van inventarisatie tot bezichtiging. En van contractonderhandeling tot overdracht. Wij vertegenwoordigen jou. Tijdens het gehele verkooptraject. Omdat wij die bedrijfsmakelaar zijn, die gaat voor een maximaal resultaat. Met een minimaal risico.

Niet alleen online zijn we zichtbaar, ook in de directe omgeving.

Gedegen advies

Wat je van ons mag verwachten? Een goed onderbouwd commercieel advies. We nemen het pand onder de loep. Kijken naar de ligging, mogelijke indeling en eventuele gemeentelijke of provinciale plannen voor het gebied. Bij verhuur hebben we oog voor de kwaliteit van de huurders en de financiële gegoedheid. Zo worden de belangrijkste feiten en referenties inzichtelijk. Binnen een kort tijdsbestek.

Full-service begeleiding

Overgaan tot verkoop vraagt om doeltreffende promotie. Wij hanteren moderne marketingtools. Met behulp van big data afkomstig uit openbare bronnen kunnen wij gericht partijen benaderen. En de juiste digitale advertentie-campagnes opzetten. Ook presentatie op Funda in Business ontbreekt niet, net als het plaatsen van een te koop bord. Zowel online als offline komt het object op informele wijze onder de aandacht. Met de potentiële doelgroep in het vizier.

Kennis maken?

Wij zijn er om onze klanten en onze omgeving te helpen bij het verwezenlijken van hun ambities. Dus laat ons weten waar je geïnteresseerd in bent of waar je naar zoekt.