Financieel en functioneel op niveau: nu en in de toekomst de ideale huisvesting

Huren en heronderhandelen

De ideale huisvesting
Het vinden van de juiste huurlocatie is een uitdaging. Wat heb jij nodig als het gaat om bereikbaarheid, metrage en indeling. Wij inventariseren jouw uitgangspunten en eisen, het liefst aan tafel. Zodat wij weten welk aanbod passend is voor jou. Ons inzicht in de markt is in jouw voordeel. Want wij weten niet alleen wat er nu beschikbaar is. Maar ook wat er in de toekomst beschikbaar komt.
Vanuit elk oogpunt de beste transactie
Juiste pand gevonden? Dan volgt het opstellen van een bijbehorende huurovereenkomst. Dat kan maar één keer. Verstandig om dit tijdens de onderhandelingen te doen. Kritisch kijken naar juridische, technische en commerciële wensen. Dat doen we samen. Wij regisseren de transactie, zodat jij uiteindelijk alles kunt ondertekenen. Met een goed gevoel.
Afstemmen van nieuwe voorwaarden

Ook het aanpassen van een huurovereenkomst kan nodig zijn. Omdat de situatie is veranderd. Of de prijs niet meer marktconform is. Dat vraagt om een deskundige beoordeling van de huidige situatie. En een helder advies over welke stappen jij het best kunt nemen. Omdat je op de lange termijn gaat voor een duurzame relatie met de verhuurder. Maar op de korte termijn voor het beste resultaat.

Wat bieden wij jou..

Kennis maken?

Wij zijn er om onze klanten en onze omgeving te helpen bij het verwezenlijken van hun ambities. Dus laat ons weten waar je geïnteresseerd in bent of waar je naar zoekt.