Dahliastraat 42, 7531 DL Enschede

Toon alle foto's

Het betreft een beleggingsobject bestaande uit één langdurig verhuurde winkelruimte en vier vergunde onzelfstandige wooneenheden.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

Het betreft een beleggingsobject bestaande uit één langdurig verhuurde winkelruimte en vier vergunde onzelfstandige wooneenheden. Het object is gelegen in de woonwijk ‘t Ribbelt - Stokhorst, gesitueerd ten noorden van het centrum van Enschede. Rondom het object zijn ruim voldoende openbare voorzieningen beschikbaar zoals diverse eetgelegenheden, een gezondheidscentrum en winkelcentrum Stokhorst.

De horeca/-winkelruimte, welke is gesitueerd op de begane grond, is langdurig verhuurd. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 81 m².

Aan de Anemoonstraat bevindt zich de toegang tot de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn een viertal kamers gesitueerd alsmede een gezamenlijke keuken en badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 128 m² verdeeld over drie bouwlagen. De kamers op de eerste verdieping variëren in oppervlakte van ca. 7 m² tot maar liefst 25 m². 

Op de tweede verdieping is een ruime zolder ter grootte van ca. 40 m².

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1936
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Belegging
Perceeloppervlakte:
134 m2
Overig
Locatie:
In woonwijk
Onderhoud binnen:
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten:
Matig tot redelijk

Omgeving

Brochure aanvragen