Groenmarkt 33A-33 B, 7201 HW Zutphen

Toon alle foto's

Een drietal zeer charmante, recent gerenoveerde appartementen gesitueerd in een monumentaal gebouw, in het hartje van de bruisende Hanzestad Zutphen.

€ 795.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Een drietal zeer charmante, recent gerenoveerde appartementen gesitueerd in een monumentaal gebouw, in het hartje van de bruisende Hanzestad Zutphen. De appartementen hebben een uitstekende ligging in het hart van de historische stad. Restaurants, cafés, een sportschool, het Luxor theater en winkels zijn in de directe omgeving te vinden. Bovendien zijn de appartementen gesitueerd nabij het station. 

Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in de 16e eeuw en beschikt nog over tal van historische kenmerken. In 2010 zijn er op de eerste- en tweede verdieping drie zelfstandige appartementen gerealiseerd waarbij het toegepaste afwerkingsniveau van uitermate hoge kwaliteit is. 

Groenmarkt 33A
Ruim opgezet tweekamer appartement met een sfeervol dakterras. Toegankelijke via het gezamenlijke trappanhuis dat wordt gedeeld met de Groenmarkt 33B. Het appartement heeft een gebruikersoppervlakte van ca. 82,10 m². De keuken is voorzien van een koel-/vries combinatie alsmede een oven en gasfornuis. Er is een separaat toilet. De badkamer is v.z.v. een dubbele wastafel en douche. 

Groenmarkt 33B
Sfeervol driekamer appartement met balkon. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht op het sfeervolle stadshart van Zutphen. Authentieke details zoals de houtenbalklaag zijn bewaard gebleven wat bij draagt aan de uitstraling. Het splitlevel appartement zorgt daarnaast door haar open karakter voor een knusse woonomgeving. Het ruim bemeten appartement heeft een gebruikersoppervlakte van ca. 101,9 m². De moderne woonkeuken is v.z.v. een vaatwasser, gasfornuis, oven en inbouwkoelkast. Er is een separaat toilet. De badkamer kent een uitstekend afwerkingsniveau en is v.z.v. een stortdouche en één wastafel. 

Heukestraat 5
Gelegen aan de achterzijde van het gebouw, ter hoogte van de Heukestraat, mét uitzicht over de Groenmarkt. Het appartement heeft een gebruikersoppervlakte van ca. 99,9 m². In dit appartementen is de houten balklaag in het zicht verwerkt waardoor het een authentieke sfeer heeft. Er is niveauverschil tussen de woonkamer en keuken waardoor de keuken een knus gevoel geeft. De keuken is wederom v.z.v. een oven en gasfornuis alsmede een koel-/vriescombinatie.  Er is een separaat toilet en de badkamer beschikt over twee wastafels alsmede een douche. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 795.000,- k.k.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1586
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Belegging
Overig
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen