Grotestraat 51, 7471 BL Goor

Toon alle foto's

Het betreft een instapklare commerciële ruimte in het centrum van Goor. Het centrum van Goor is een bedrijvig gebied met een goede mix van landelijke winkelketens, lokale ondernemers en zakelijke dienstverleners.

€ 18.000,- p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Het betreft een instapklare commerciële ruimte in het centrum van Goor. Het centrum van Goor is een bedrijvig gebied met een goede mix van landelijke winkelketens, lokale ondernemers en zakelijke dienstverleners. Het onderhavige object is gesitueerd op de hoek Grotestraat – Herman Heijermanstraat en heeft derhalve een hoge attractieve waarde. 

De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van ca. 154 m² en tevens een kelder ter grootte van ca. 40 m². 

De voorzijde van het object heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. Het object is uitstekend beveiligd, d.w.z. dat de toegangsdeur is voorzien van een inbraakwerend elektrisch rolluik en er een goed functionerend alarm systeem aanwezig is. Het afwerkingsniveau van de commerciële ruimte is uitstekend. De commerciële ruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket en dito inrichting. 

De commerciële ruimte omvat aan de voorzijde twee ruimtes, welke ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken/pantry, toilet en een separate vergaderruimte. Tevens is aan de achterzijde een parkeerterrein gesitueerd. Tot het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 18.000,- p/j.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1935
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
194 m²
In units vanaf:
194 m²
Overig
In units vanaf:
194 m²
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
4
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen