Kortestraat 4a, 7491 AX Delden

Toon alle foto's

In het hart van het historische stadscentrum van Delden is deze representatieve commerciële ruimte gesitueerd.

€ 1.250,- p/m.
Brochure aanvragen

Omschrijving

In het hart van het historische stadscentrum van Delden is deze representatieve commerciële ruimte gesitueerd. De Kortestraat is een zijstraat van de Langestraat en functioneert hoofdzakelijk als verbindingsstraat tussen de hoofdwinkelstraat en het winkelcentrum gesitueerd aan de Zuidwal. Aan de Zuidwal zijn o.a. Bakkerij ter Avest, Slagerij Jan Visschedijk en Medikamente Die Grenze gevestigd alsmede een Dirk van den Broek filiaal. 

De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 126 m² en een frontbreedte van ca. 7,7 meter. In de huidige indeling voorziet de commerciële ruimte in één open ruimte, een drietal afzonderlijke kantoor-/spreekruimtes en een pantry en een toilet. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om de indeling te wijzigen. Tevens behoren tot het gehuurde een tweetal kelderruimtes. 

Recentelijk is de voorzijde van de commerciële ruimte volledig vernieuwd. Daarbij is houtwerk aan gebracht aan de buitenzijde waarbij de pui volledig is geïsoleerd en er tevens spouwmuurisolatie is aangebracht. Gelijktijdig is er isolerende HR++ beglazing aangebracht. Naast deze verduurzamingsmaatregelen is er al LED verlichting aanwezig en kan de commerciële ruimte volledig worden verwarmd en gekoeld m.b.v. airconditioning. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 1.250,- p/m.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1910
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
126 m²
In units vanaf:
126 m²
Overig
In units vanaf:
126 m²
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
2
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen