Prins Bernhardplantsoen 106, 7551 HT Hengelo

Toon alle foto's

Goede bereikbaarheid, een adembenemend uitzicht over het stadscentrum van Hengelo en een luxueuze uitstraling maakt “Borgman Inside Workspace“ een zeer bijzonder kantoorgebouw.
 

€ 420,- p/m.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Goede bereikbaarheid, een adembenemend uitzicht over het stadscentrum van Hengelo en een luxueuze uitstraling maakt “Borgman Inside Workspace“ een zeer bijzonder kantoorgebouw. Het flexibele kantoorconcept is gesitueerd op de derde verdieping waarbij een kantoorruimte al te huur is vanaf ca. 19 m².

Een zeer geschikte kantoorlocatie voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die graag in een professionele omgeving met bijbehorende faciliteiten aan de slag gaan. De oppervlaktes van de kantoorruimtes variëren van ca. 19 m² tot ca. 38,5 m² en zijn beschikbaar op basis van flexibele voorwaarden en een all-in huurprijs.

Naast de hoogwaardige faciliteiten is ook de ligging van het object uitstekend. Een bruisende kantoorlocatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Het NS trein- en busstation is gelegen naast het kantoorgebouw. 
 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 420,- p/m.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2003
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
19 m²
In units vanaf:
19 m²
Overig
In units vanaf:
19 m²
Locatie:
Kantorenpark, Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
A
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen