Aleida Lasonderweg 4, 7555 SM Hengelo

Toon alle foto's

Op een absolute zicht locatie aan de rand van Hengelo, op het Gezondheidspark, staat dit multidisciplinaire gezondheidscentrum.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

Op een absolute zicht locatie aan de rand van Hengelo, op het Gezondheidspark, staat dit multidisciplinaire gezondheidscentrum. In de directe omgeving is het regionale ziekenhuis gesitueerd alsook tal van andere medici.  De bereikbaarheid is zowel met het eigen als met openbaar vervoer uitstekend te noemen.

Het markante gebouw dat fungeert als blikvanger is gebouwd pal naast de toegangsweg tot het Gezondheidspark. Het gebouw is gebouwd in de vorm van een moderne Saksische boerderij en is in 2013 opgeleverd. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een ruim opgezet én afgesloten eigen parkeerterrein. 

Naast een fysiotherapeut én kinderdagverblijf op de begane grond bevinden zich op de daarboven gelegen verdiepingen kantoor-/praktijkruimtes.  De kantoor-/praktijkruimtes hebben de beschikking over gezamenlijke voorzieningen waaronder een gemeenschappelijke wachtruimte en toilet. De eerste verdieping is toegankelijk middels een lift, de tweede verdieping met een vaste trap.

Voor de verhuur is beschikbaar één kantoor-/praktijkruimte ter grootte van ca. 47 m² gelegen op de tweede verdieping. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2013
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
383 m2
Oppervlakte kantoorruimte:
383 m2
Overig
In units vanaf:
In units vanaf 47 m²
Locatie:
Kantorenpark, Overig
Aantal verdiepingen:
3
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen