Brandweerstraat 20, 7514 AE Enschede

Toon alle foto's

Representatieve kantoorruimte, op de vijfde verdieping, beschikbaar voor de verhuur in kantoorgebouw "Le Beau Monde". Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente locatie in hartje centrum Enschede pal naast het NS-station.

€ 90,- p/m² p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte, op de vijfde verdieping, beschikbaar voor de verhuur in kantoorgebouw "Le Beau Monde". Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente locatie in hartje centrum Enschede pal naast het NS-station. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is hierdoor uitstekend, zowel per trein als per auto.

Het kantoorgebouw is gebouwd in 2001 maar is recentelijk ook deels gerenoveerd. De stijlvolle entree en hal, voorzien van een groenwand en comfortabele zitgelegenheid, dragen bij aan de moderne uitstraling van het kantoorgebouw. 

Op de vijfde verdieping, waar thans Jonghuis Advies en Benfri zijn gehuisvest, komt een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 350 m² beschikbaar. In overleg met de verhuurder kan het afwerkingsniveau van de onderhavige kantoorruimte worden uitgebreid zodat een passend opleveringsniveau ontstaat. De algemene ruimtes zijn recentelijk al vernieuwd en gemoderniseerd en bieden een frisse en moderne uitstraling.

De verdieping beschikt over een gezamenlijk pantry met een vaatwasser en koelkast, ideaal voor uw dagelijkse gebruik. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een direct intern ontsloten parkeergarage met 38 parkeerplaatsen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 90,- p/m² p/j.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2001
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
350 m²
In units vanaf:
350 m²
Overig
In units vanaf:
350 m²
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
A
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen