Brugstraat 3, 7607 XJ Almelo

Toon alle foto's

Beleggingsobject, omvattende een viertal verhuurde appartementen alsmede één commerciële ruimte, grenzend aan de binnenstad van Almelo.

€ 850.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Beleggingsobject, omvattende een viertal verhuurde appartementen alsmede één commerciële ruimte, grenzend aan de binnenstad van Almelo. Binnen een straal van ca. 500 meter bevinden zich alle essentiële stedelijke voorzieningen zoals een supermarkt, huisartsenpraktijk, diverse winkels en een breed scala aan horecagelegenheden. 

In 2017 onderging het object een volledige renovatie, waarbij het volledig gestript en vervolgens opnieuw opgebouwd is. Kosten noch moeite zijn gespaard om het afwerkingsniveau te verbeteren met als resultaat een viertal hoogwaardige appartementen. Bij de renovatie stond duurzaamheid centraal, wat heeft geresulteerd in energielabel B voor alle appartementen. Ieder appartement heeft de beschikking over een parkeerplaats alsmede een berging. 

Het object is volledig verhuurd aan vijf afzonderlijke huurders. De bruto huuropbrengst bedraagt momenteel € 69.066,01 op jaarbasis. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 850.000,- k.k.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1920
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Belegging
Perceeloppervlakte:
397 m2
Overig
Locatie:
Winkelgebied stadscentrum
Energieklasse:
B
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen