Demmersweg 92, 7556 BN Hengelo

Toon alle foto's

Fraai bedrijfsverzamelgebouw, met een hoogwaardig opleveringsniveau, gelegen op het kantorenpark Westermaat te Hengelo.

€ 1.000,- p/m.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Fraai bedrijfsverzamelgebouw, met een hoogwaardig opleveringsniveau, gelegen op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het kantoorgebouw is uitstekend gelegen door de directe ligging aan de op- en afrit van de snelweg A1

In 2022 is het bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit drie bouwlagen, volledig gerenoveerd. Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard om een modern en functioneel kantoorgebouw te creëren voor de hedendaagse ondernemer.

De moderne en stijlvolle entree, waarbij hoogwaardige materialen zijn toegepast, is een lust voor het oog. Een prachtige visgraat PVC vloer gecombineerd met een moswand en houten wandpanelen zorgen voor een verpletterende indruk bij binnenkomst. Dit afwerkingsniveau is doorgezet op iedere bouwlaag. Het eindresultaat: een prachtige moderne omgeving om in te werken.

Op de tweede verdieping is een kantoorruimte, bestaande uit twee ruimtes, beschikbaar ter grootte van in totaal ca. 82 m². Gezamenlijk voorzieningen waaronder een toiletgroep en pantry bevinden zich op de eerste verdieping. Indien gewenst kunnen de kantoorruimtes tegen een meerprijs worden voorzien van kantoormeubilair. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 1.000,- p/m.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2000
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Kantoorruimte
Totale oppervlakte:
82 m²
In units vanaf:
82 m²
Overig
In units vanaf:
82 m²
Locatie:
Kantorenpark
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
C
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen