Nijverheidsweg 13, 7442 CH Nijverdal

Toon alle foto's

Bedrijfsruimte te huur met zware aansluiting in Oost Nederland: recentelijk gerenoveerde bedrijfsruimte met kantoorruimte en ruim bemeten buitenterrein op bedrijventerrein ‘t Lochter te Nijverdal.

€ 47.500,- p/j.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Bedrijfsruimte te huur met zware aansluiting in Oost Nederland: recentelijk gerenoveerde bedrijfsruimte met kantoorruimte en ruim bemeten buitenterrein op bedrijventerrein ‘t Lochter te Nijverdal. De bedrijfsruimte beschikt over een grootverbruik aansluiting (3x160 Ampère). 

Het object is recentelijk gerenoveerd. De buitenkant van het object is getransformeerd, waarbij alle muren, kozijnen en deuren opnieuw zijn geschilderd. Ook binnen heeft er een transformatie plaatsgevonden: in de kantoorruimtes zijn de kozijnen en deuren geschilderd, het systeemplafond is gedeeltelijk vernieuwd en er is LED-verlichting geïnstalleerd. De bedrijfsruimte is ook professioneel schoongemaakt. Het geïsoleerde dak is onlangs voorzien van nieuw bitumendakbedekking. Kortom, het is volledig opgefrist en klaar voor een nieuwe gebruiker.

De U vorm van het complex zorgt voor een ruim afsluitbaar buitenterrein en een goed toegankelijke bedrijfsruimte vanaf de straatzijde. Het buitenterrein heeft een oppervlakte van ca. 207 m² en kan worden afgesloten m.b.v. een dubbele poort. 

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 708 m² en bestaat uit drie compartimenten. De bedrijfsruimte is toegankelijk via twee overheaddeuren aan de straatzijde of middels een overheaddeur of schuifdeur gelegen aan het buitenterrein. Verwarming van de bedrijfsruimte geschiedt op basis van een gasheater en/of een pelletkachel. Tevens beschikt de bedrijfsruimte over een tweetal kraanbanen met een draagvermogen van maximaal 2.000 kg. De werking van de kraanbanen is onbekend.  

Aan de voorkant van het object bevindt zich de kantoorruimte. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 97 m². De kantoorruimte bestaat uit vijf afsluitbare kantoorruimtes evenals een pantry en toilet. Verder beschikking de kantoorruimtes over royale raampartijen waardoor er veel daglichtoetreding is. Middels radiatoren worden de kantoorruimtes verwarmd. 

Verhuurder overweegt het plaatsen van zonnepanelen op het gehuurde. Eén en ander is in overleg met de toekomstige gebruiker.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 47.500,- p/j.
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1972
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Bedrijfsruimte
Perceeloppervlakte:
1.715 m2
Overig
Locatie:
Bedrijventerrein
Aantal verdiepingen:
1
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Omgeving

Brochure aanvragen