Transformatorhof 2, 7556 RA Hengelo

Toon alle foto's

Moderne duurzame bedrijfswoning met bedrijfsruimte én kantoorruimte gelegen aan de Transformatorhof 2 – 4 te Hengelo.

€ 650.000,- k.k.
Brochure aanvragen

Omschrijving

Moderne duurzame bedrijfswoning met bedrijfsruimte én kantoorruimte gelegen aan de Transformatorhof 2 – 4 te Hengelo. Aan de Transformatorhof zijn alleen bedrijfswoningen met bedrijfsruimtes gesitueerd. Dit zorgt ervoor dat u het gevoel heeft in een normale woonwijk te wonen, alleen dan in combinatie met een bedrijfsruimte met kantoorruimtes. 

Bedrijfswoning
De ruim opgezette bedrijfswoning, met een totale oppervlakte van ca. 169,6 m², heeft een speelse vorm en moderne uitstraling. Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimte in de bedrijfswoning. De ruime hal, met tevens de trap naar de 1e verdieping, beschikt over bijzonder veel lichtinval. Vanuit de ruime hal is tevens de woonkamer en en keuken bereikbaar. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de keurig onderhouden tuin met tevens de mogelijkheid om de tuin te betreden middels de schuifdeur. De keuken is is recentelijk vernieuwd (2020) en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens. Middels de keuken heeft u tevens de toegang tot de bijkeuken. Niet te vergeten: de bedrijfswoning beschikt over een uitermate ruime berging en garage, ruim voldoende parkeergelegenheid voor twee voertuigen.

Middels de vaste trap bereikt u de overloop. De bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers. Met een kleine ingreep is zelfs een vierde slaapkamer realiseerbaar. Alle slaapkamer beschikken over veel daglicht. De badkamer, welke centraal is gelegen tussen de slaapkamers, is de plek om tot rust te komen. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche en een dubbele wastafel. 

De bedrijfswoning is daarnaast ook zeer duurzaam: er behoren 24 zonnepanelen tot de bedrijfswoning, de gevels van het object zijn geïsoleerd m.b.v. glaswol, de begane grond vloer m.b.v. schuimbeton en de verdiepingsvloer m.b.v. tempex platen.

Bedrijfsruimte met kantoorruimte
De bedrijfsruimte met kantoorruimte is gesitueerd naast de bedrijfswoning en beschikt over een fraaie eigen entree. De glazengevel heeft een hoge attentiewaarde en geeft uitstraling aan het geheel. Op de begane grond is een bedrijfsruimte gesitueerd ter grootte van ca. 82,5 m² met daarbij een eigen toiletvoorziening. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 3 meter. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een automatisch bedienbare overheaddeur. Het geheel is uitermate keurig afgewerkt. 

Op de 1e verdieping bevinden zich een drietal kantoorruimtes met een totale oppervlakte van ca. ca. 100 m². De indeling van de kantoorruimtes is eenvoudig te wijzigen. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning. Tevens beschikt de 1e verdieping over een toilet en pantry voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat en koelkast. 

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
€ 650.000,- k.k.
Aanvaarding:
In overleg
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2001
Bouwjaar toelichting:
Indeling
Soort Object:
Bedrijfsruimte
Perceeloppervlakte:
677 m2
Overig
Locatie:
Bedrijventerrein
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
A
Onderhoud binnen:
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten:
Goed tot uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen