Veldhoflanden 11, 7542 LA Enschede

Toon alle foto's

In winkelcentrum Het Stroink is deze uitermate gunstig gesitueerde winkelruimte, gelegen pal tegenover de open winkelpui van Albert Heijn, per direct beschikbaar voor de verhuur.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

In winkelcentrum Het Stroink is deze uitermate gunstig gesitueerde winkelruimte, gelegen pal tegenover de open winkelpui van Albert Heijn, per direct beschikbaar voor de verhuur. Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede. 

De winkelruimte is gelegen tegenover de open winkelpui van Albert Heijn en nabij de noordelijke ingang van het winkelcentrum. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 279 m² BVO en een frontbreedte van ca. 9,6 meter. Het opleveringsniveau van de winkelruimte is compleet, thans er is systeemplafond v.z.v. verlichtingsarmaturen, airconditionings units, een warmtegordijn alsmede een tegelvloer aanwezig. 

Winkelcentrum Het Stroink is in 2021/2022 gemoderniseerd en uitgebreid waardoor een volwaardig wijkwinkelcentrum is ontstaan. Het winkelcentrum biedt o.a. onderdak aan een tweetal supermarkten (Albert Heijn en Aldi), enkele uitstekende vers specialisten, tweetal horecagelegenheden en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen.  Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
279 m²
In units vanaf:
279 m²
Overig
In units vanaf:
279 m²
Locatie:
Wijkwinkelcentrum
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
A+++
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen