Veldhoflanden 5F, 7542 LA Enschede

Toon alle foto's

De winkelruimte is gunstig gelegen aan de overdekte passage nabij de zuidelijke entree van het winkelcentrum, pal tegenover Gastrovino Vaneker en tussen Kruidvat en JM Optiek.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede. Samen met een apotheek, een medisch centrum, enkele basisscholen, een peuteropvang en een tankstation vormt het winkelcentrum het kloppende hart van de wijk.

Het Stroink is recentelijk fors uitgebreid en heeft zowel van binnen als van buiten een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum biedt onderdak aan twee supermarkten (Albert Heijn en ALDI), enkele uitstekende versspecialisten, een restaria, twee winkels op het gebied van persoonlijke verzorging en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

De winkelruimte is gunstig gelegen aan de overdekte passage nabij de zuidelijke entree van het winkelcentrum, pal tegenover Gastrovino Vaneker en tussen Kruidvat en JM Optiek. Met een frontbreedte van circa 9,5 meter is de winkelruimte uitstekend zichtbaar! De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 228 m² b.v.o.

Let op: optioneel kan deze winkelruimte worden gesplitst in twee separate winkelruimtes van circa 117 m2 respectievelijk 111 m2 b.v.o.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
111 m²
In units vanaf:
111 m²
Overig
In units vanaf:
111 m²
Locatie:
Wijkwinkelcentrum
Aantal verdiepingen:
1
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen