Veldhoflanden 5F, 7542 LA Enschede

Toon alle foto's

Beschikbaar voor de verhuur: winkelruimte gelegen in de overdekte passage in winkelcentrum Het Stroink te Enschede.

Vraagprijs op aanvraag
Brochure aanvragen

Omschrijving

Beschikbaar voor de verhuur: winkelruimte gelegen in de overdekte passage in winkelcentrum Het Stroink te Enschede. Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede. 

De ligging van de winkelruimte in het winkelcentrum is uitermate goed, de winkelruimte is gelegen in de overdekte passage tegenover Gastrovino Vaneker en naast Kruidvat en JM Optiek. De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt totaal ca. 228 m² BVO. Indien gewenst kan de winkelruimte gesplitst worden in twee winkelruimtes. 

Winkelcentrum Het Stroink is in 2021/2022 gemoderniseerd en uitgebreid waardoor een volwaardig wijkwinkelcentrum is ontstaan. Het winkelcentrum biedt o.a. onderdak aan een tweetal supermarkten (Albert Heijn en Aldi), enkele uitstekende versspecialisten, tweetal horecagelegenheden en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen.  Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Vraagprijs op aanvraag
Aanvaarding:
Direct
Servicekosten:
Niet van toepassing
Bouw
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Indeling
Soort Object:
Winkelruimte
Totale oppervlakte:
111 m²
In units vanaf:
111 m²
Overig
In units vanaf:
111 m²
Locatie:
Wijkwinkelcentrum
Aantal verdiepingen:
1
Energieklasse:
A+++
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend

Plattegronden

Omgeving

Brochure aanvragen